Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

ComfyLight wil productie via Kickerstarter crowdfunden

Geschreven door
Geplaatst op21 januari 2016, 11:34 CategorieVeiligheid en beveiliging

ComfyLight heeft aangekondigd dat het vanaf 21 januari 2016 Kickstarter zal opzoeken voor het crowdfunden van de productie van zijn speciale lamp. De eerste 300 donateurs verzekeren zichzelf van een korting van 55 procent op hun ComfyLights.

ComfyLight op Kickstarter

Het bedrijf achter de ComfyLight, met dezelfde naam, wil vanaf 21 januari op Kickstarter aanwezig zijn, om ervoor te zorgen dat er genoeg geld binnenkomt voor de productie van de slimme led-lamp. Geïnteresseerde investeerders kunnen tijdig een herinnering krijgen van de start van de campagne door zich met hun e-mailadres op de website te registreren. De eerste 300 donateurs verzekeren zichzelf van een korting van 55 procent op hun ComfyLights. Het doel is om in totaal 50.000 euro te verzamelen.

Sinds 2014 heeft de slimme lamp verschillende prijzen gewonnen, waarvan de CES Innovation Award de meest recente is. Na drie jaar onderzoek en ontwikkeling, is het product nu klaar de markt te betreden. ComfyLight is een thuisbeveiligingsoplossing in de vorm van een led-lamp. De techniek leert van jou en je familie hoe iedereen zich door het huis beweegt en simuleert deze gedragingen wanneer er niemand thuis is – dit gebeurt volledig geautomatiseerd, zonder gecompliceerde tijdschakelaars die geprogrammeerd moeten worden.

Van buiten gezien lijkt het alsof er altijd iemand thuis is, wat inbrekers moet afschrikken. De app van ComfyLight houdt je in contact met wat er thuis gebeurt als je er zelf niet bent. Als je wel thuis bent, regelt de smart lamp automatisch de verlichting. Als je een kamer binnenloopt waar de verlichting aanwezig is, schakelt het licht automatisch aan. Loop je weer weg, dan gaat het vanzelf uit. Je hoeft er nog geen smart home voor te hebben ook: de ComfyLight kan bijna alle lampen in huis vervangen. Het project gaat om twee uur van start op 22 januari.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.