Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

De LG Hom-bot Turbo+ bevat augmented reality features

Geschreven door
Geplaatst op27 januari 2016, 18:33 CategorieHuishoudelijke apparaten

De LG Hom-bot Turbo+ is een robotstofzuiger die het huis schoonmaken weer leuk moet maken, dankzij de ingebouwde augmented reality-functies van het apparaat. Daarnaast kan het zelfstandig functioneren, maar ook aangestuurd worden vanuit een smartphone-app.

LG Hom-bot Turbo+ werkt zelfstandig en aangestuurd

Robotstofzuigers bestaan natuurlijk al een tijdje en hebben allemaal wisselend succes als het aankomt op daadwerkelijk stofzuigen. De LG Hom-bot Turbo+ moet je huis niet alleen schoonmaken, maar het werk ook nog leuk maken dankzij enkele augmented reality features. De stofzuiger (Roboking genaamd in Japan) beschikt over drie camera’s die het apparaat slimme functies meegeven. Zo kan het niet alleen dienen als een soort waakhond wanneer er niemand thuis is, en notificaties versturen als er onregelmatige beweging optreedt, het kan meer.

Je kunt de stofzuiger namelijk ook handmatig aansturen vanuit een smartphone-applicatie. Je kunt de stofuizger direct aansturen of een algemene richting opsturen via het touchscreen van je telefoon. Qua looks lijkt de LG Hom-bot Turbo+ op een standaard robotstofzuiger, maar de camera’s aan de voorkant geven hem toch een soort persoonlijkheid mee – en doet een beetje denken aan de droids uit Star Wars. Helaas is op dit moment nog niet duidelijk wanneer de LG-stofzuiger beschikbaar is en wat het apparaat moet gaan kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.