Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Deze holografische assistent helpt je alle smart home-producten bedienen

Geschreven door
Geplaatst op28 januari 2016, 12:04 CategorieBediening

Met het huis dat steeds slimmer wordt kan de holografische assistent natuurlijk niet ontbreken. We dromen er al jaren van, een mooie vrouw die je helpt in huis, maar het lijkt nu echt te gebeuren. Azuma Hikari is namelijk een holografische vrouw die in Gatebox woont en je helpt bij het bedienen van je smart home-apparatuur.

Je eigen holografische assistent

De Gatebox bevat een holografische weergave van een vrouw die je persoonlijke assistent wil zijn. Ze is interactief, slim en vooral behulpzaam. Haar belangrijkste taak is je helpen bij de bediening van je smart home-producten, waaronder bijvoorbeeld je tv, de lichten en de thermostaat. Ook kan ze muziek voor je afspelen, je e-mail checken, de weersvooruitzichten tonen en alarmen instellen.

Vooralsnog is Azuma Hikari een concept, een typisch Aziatisch content dat wat kinderachtig over kan komen. Maar, het bedrijf achter de holografische vrouw belooft meerdere versies te ontwikkelen en belooft zelfs dat de vrouw een eigen persoonlijkheid ontwikkelt naar mate ze jou en je behoeften beter leert kennen.

Later dit jaar moet de Gatebox, inclusief digitale vrouw, op Kickstarter verschijnen. Zo probeert het bedrijf geld in te zamelen om de productie van de grond te krijgen. Wellicht kunnen we tegen die tijd ook een mooie man verwachten die de vrouwen van dienst kan zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.