Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Netgear R7000-router werkt direct met Arlo-beveiligingscamera

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2016, 10:57 CategorieAccessoires

Netgear heeft de mogelijkheden van de Netgear Nighthawk AC1900 Smart WiFi-router (R7000) uitgebreid: de Arlo-camera is nu direct te koppelen aan de router. Voorheen had je daar nog een apart kastje voor nodig, maar nu dus niet meer.

Koppel de Arlo-camera nu direct aan de Netgear R7000

Het is vanaf nu mogelijk direct de Arlo-beveiligingscamera te koppelen aan de Netgear R7000, de Nighthawk AC1900 Smart WiFi-router. Het enige dat gebruikers hoeven te doen is de nieuwe firmware-upgrade toe te passen, zodat de functionaliteit beschikbaar komt. Voorheen was een los Arlo-basisstation nodig om router en camera’s met elkaar te laten samenwerken. De R7000 neemt de functionaliteiten van dit basisstation dankzij de firmware-upgrade over, wat een prijsvoordeel van honderd euro betekent voor de consument.

Netgear is er daarom van overtuigd dat de beveiligingscamera Arlo een interessante optie wordt voor R7000-eigenaars, omdat het koppelproces is versimpeld. Op de website van de fabrikant wordt uitgelegd hoe je de firmware van de R7000 bijwerkt en de router geschikt maakt voor gebruik met de Arlo. Daar wordt eveneens uitgelegd hoe je een Arlo-account aanmaakt. De R7000 router is geschikt voor gebruikers die snel en met meerdere apparaten tegelijk online willen gamen en streamen. De Arlo is een draadloze online beveiligingscamera. • Delen:

Reacties

 1. Hans
  29 januari, 2016 om 17:06

  De koppeling van de Arlo camera aan de Netgear router R7000 na upgrade levert veel problemen op. Ik ben inmiddels al 2 dagen bezig met allerlei settings in de router aan te passen om de camera te synchroniseren. Zowel de Arlo helpdesk als de Netgear helpdesk hebben mij tot op heden niet kunnen helpen. Bepaalde poorten moesten worden opengezet en andere weer verwijderd. Met andere woorden loopt dus niet.De router is geupdated maar de camera is niet online te krijgen.

 2. ferry
  24 april, 2016 om 10:27

  ik heb zo een router gekocht waar vind ik die filmwere update.als ik inlog op de router kan ik arlo niet in of uitschakelen want het staat er niet bij

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.