Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Pantelligent is slimme pan die je biefstuk precies goed aflevert

Geschreven door
Geplaatst op4 januari 2016, 11:26 CategorieHuishoudelijke apparaten

Fabrikanten van keukenapparatuur hebben de kluns in het vizier. Pantelligent heeft nu een slimme pan op de markt gebracht, die je precies vertelt hoe je je biefstuk, zalmmoot of wokgroente moet bakken.

Kluns-proof

Deze kluns-proof pan is via bluetooth verbonden met een bijbehorende app in een smartphone, waar precieze informatie wordt gegeven over de hitte van de pan. Ook wordt aan de hand van de temperatuur precies verteld wanneer de biefstuk er in moet, wanneer die moet worden omgedraaid, en wanneer hij er weer uit moet. Allemaal de verdienste van een receptenboek die in de app wordt meegeleverd.

Pantelligent 2

Pantelligent belooft zo een ‘stressvrij diner’, want met behulp van deze slimme pan moet elke kluns een overheerlijke maaltijd op tafel kunnen zetten. Zonder aangebrand vlees, of vlees dat juist te rauw is om te eten. Pantelligent zegt ook voor de gevorderde chefs geschikt te zijn.

Grote belangstelling

De pan is voor 174 dollar te koop, maar wie hem wil hebben, moet er wel een tijdje op wachten. De belangstelling voor de Pantelligent is zo overweldigend dat het bedrijf het maar nauwelijks kan bijbenen. De eerste pannen worden pas in februari weer verscheept, voor wie snel is. De genoemde prijs is de Amerikaanse, zonder verzendkosten en douanekosten die daar in Nederland mogelijk nog bij komen.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.