Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Samsung SmartThings commercials tonen voordelen smart home

Geschreven door
Geplaatst op29 januari 2016, 10:35 CategorieAlgemeen

Huizen worden alsmaar slimmer en fabrikanten zetten dan ook vol in op apparaten die met elkaar communiceren, het zogenaamde Internet of Things. Samsung is één van die fabrikanten en laat met onderstaande commercials zien wat het smart home voor je kan betekenen.

Smart home by Samsung SmartThings

Samsung heeft voor het slimme huis het eigen SmartThings ontwikkeld, een open platform waarmee verschillende apparaten in huis met elkaar verbonden kunnen worden. Op een grappige manier laat de Koreaanse fabrikant zien wat hier de voordelen van zijn.

In vier commercials toont Samsung verschillende situaties waarin een slim huis voordelig kan zijn voor jou als gebruiker. In de eerste commercial zien we bijvoorbeeld een tienerjongen die leuke plannen heeft met zijn vrouwelijke gast, maar in de weg wordt gezeten door zijn vader die de thermostaat middels zijn smartphone kan bedienen. In een andere commercial zien we dat de SmartThings-app je kan verwittigen wanneer in mannen in konijnenpakken je huis binnendringen door het raam.

Met Samsung SmartThings kun je meer dan 200 compatibele apparaten met elkaar laten communiceren en met een hub laten verbinden. Ook kun je bestaande apparaten middels losse sensoren koppelen. Hierdoor wordt je huis een stuk slimmer, veiliger en comfortabeler.

Lees meer over wat een smart home precies is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.