Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

ThermoSmart lanceert ThermoArt

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2016, 11:13 CategorieBediening

ThermoSmart presenteert ThermoArt: een statische folie die je op het front van de slimme Wi-Fi-thermostaat kunt plakken en hem daarmee kunt personaliseren. Je kunt zelf iets ontwerpen of kiezen uit een aantal kant-en-klare designs.

ThermoArt geeft de ThermoSmart een eigen gezicht

Eigenaren van de ThermoSmart (een slimme WiFi-thermostaat) kunnen nu hun slimme thermostaat individualiseren en aanpassen aan het interieur. De statische folie is ontwikkeld om gemakkelijk op het front van de ThermoSmart aan te brengen en te verwijderen wanneer je bijvoorbeeld een nieuw of ander design wil gebruiken. Door slimme techniek ondervinden de verlichte touch-knoppen en het scherm geen hinder van de folie. De consument kan kiezen uit een een aantal kant-en-klaar ontwerpen of voor een volledig eigen design gaan.

ThermoArt sluit aan bij een belangrijke interieurtrend van 2016: Customized Interior. In 2015 lanceerde een groot aantal meubelmerken de mogelijkheid hun meubels aan te passen aan persoonlijke wensen van klanten. Deze trend zet zich dit jaar voort en wordt versterkt door nieuwe technieken, zoals 3D-software en -printen, die het mogelijk maken meubels snel aan te passen. Naast de nieuwe technieken dalen de kosten waardoor de Customized Interior-trend bereikbaar is voor een brede doelgroep. Zo wordt de smart home een stuk persoonlijker.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.