Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

De Latch is een slim slot voor op elke deur

Geschreven door
Geplaatst op10 februari 2016, 17:57 CategorieVeiligheid en beveiliging

Met een slim slot als de Latch heb je straks geen sleutel meer nodig om ergens binnen te komen en kun je gebruikmaken van smartphones of codes. Maar een normale sleutel kan ook nog steeds gebruikt worden.

Dit is de Latch: het slimme slot voor op de deur

Mocht je een huis huren, dan is de kans groot dat je er niet over nadenkt om een slot op de deur te wijzigen – want waarschijnlijk verhuis je toch of mag het niet van de huurbaas. Dat kan in de toekomst nog wel eens veranderen, als het aan de mensen achter het slimme slot Latch ligt. Dit product is ontworpen om zowel huurders (of kopers) als verhuurders (of verkopers) tevreden te stellen. Het slot is te ontgrendelen met een sleutel, een code, je smartphone – oh, en je kunt ook tijdelijke codes gebruiken, zodat je vrienden naar binnen kunnen.

Latch wil echter de code als primair ontgrendelmiddel gebruiken. Het bedrijf raadt zelfs aan om de sleutels als verhuurder bij je te houden, zodat die niet kwijt raken. Ook is er een camera in het slot aanwezig, die een foto kan maken van wie er binnenkomt. Helaas is het zo dat je zelf het Latch-slot niet in de winkels zult aantreffen. Voorlopig zal het bedrijf namelijk alleen aan organisaties verkopen die verantwoordelijk zijn voor het bouwen van huizen, sportscholen en bedrijven. Latch zelf geeft aan in deze strategie te geloven.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.