Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

De Netatmo Welcome is een internetbeveiligingscamera

Geschreven door
Geplaatst op17 februari 2016, 10:27 CategorieVeiligheid en beveiliging

De Netatmo Welcome is een beveiligingscamera die je aan het internet kunt verbinden, die in de gaten kan houden wie er het huis in- en uitgaat. De Welcome biedt een nachtmodus, 130-graden kijkhoek, opnames in high definition en een gratis opslagoptie aan.

Netatmo Welcome herkent wie het huis binnenstapt

De Netatmo Welcome is een beveiligingscamera die je aan het internet kunt koppelen en in de gaten kan houden wie het huis binnenkomt. De Welcome biedt een nachtmodus, 130-graden kijkhoek, opnames in high definition en een gratis opslagoptie aan. Daarnaast beschikt de camera over een gezichtsherkenningsfunctie. Gebruikers kunnen instellen dat de camera een notificatie verstuurt wanneer er iemand binnenkomt, waarbij de software kan aangeven of je die gene kent of niet. De Welcome werkt ook met een app.

En met die app kun je precies zien wie er in huis is en oudere videobeelden bekijken. Met enkele recepten van If This Then That (IFTTT) is het zelfs mogelijk verschillende handelingen te automatiseren. Zo kun je instellen dat het audiosysteem aangaat met je favoriete muziek wanneer je binnenkomt of kun je ervoor zorgen dat de televisies in huis niet werken wanneer je kinderen alleen thuis zijn en eigenlijk huiswerk moeten maken. Ook kan de Netatmo Welcome bijvoorbeeld een stil alarm activeren wanneer een dief binnenkomt.


€ 159,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 160,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 169,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 169,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.