De Ring Video Doorbell houdt de voordeur in de gaten

22 februari 2016 1 Minuut 0 Reacties
ring-video-doorbell

De Ring Video Doorbell is een camera die je bij de voordeur kunt hangen, waardoor je precies kunt zien wie er voor de deur staat met de meegeleverde app. Die app is te downloaden voor iOS, Android en Windows 10.

Zie wie er voor de deur staat met de Ring Video Doorbell

Ze verschijnen steeds vaker op de markt en voorlopig zal die trend zich zo voortzetten: slimme camera’s voor bij de voordeur. Met deze camera’s kun je zien wie er voor de deur staat. Zie ze als de moderne variant van de deurspion. De Ring Video Doorbell is de volgende in de rij, nadat eerder nog de 4G Nubo Cam van Panasonic werd aangekondigd. Checken wie er voor de deur staat doe je straks via je smartphone met daarop iOS, Android of Windows 10. Ook kun je met die mensen communiceren dankzij de microfoon en speaker.

Gebruikers hebben ook de optie om een cloudomgeving aan te maken waarin beelden worden opgeslagen, die later terug te kijken zijn in de app. Verder is de Ring Video Doorbell voorzien van een bewegingssensor, een batterij die een jaar mee moet gaan en led-lampjes die ook in de avond de deurbewaker goed zichtbaar moet maken. Daarnaast kun je hem koppelen aan de bedrade deurbel en hoef je er gene aparte poort voor open te zetten op je router – deze moderne deurspion zal het werk uit handen nemen. De installatietijd: tien minuten.

Ook kondigde het bedrijf de Ring Stick Up Cam aan: een draadloze beveiligingscamera voor buiten, die voorzien is van dezelfde specs als de Video Doorbell. Beide producten zijn te bestellen via ring.com.

Reacties (0)