Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Deze robot draait op apps en kan helpen in huis

Geschreven door
Geplaatst op10 februari 2016, 17:29 CategorieAccessoires

Op Indiegogo vind je momenteel een campagne voor een robot die op apps loopt en kan helpen in huis, dankzij de Raspberry Pi-computer in z’n hoofd. Wordt dit het ideale hulpje voor in je smart home?

Robit wil de slimme robot voor in huis maken

Op dit moment vind je op Indiegogo een project van Robit, die een robot wil maken voor in huis. Het mechanische gevaarte rijdt rond in huis, terwijl het de opdrachten voltooit die jij hem gegeven hebt, dankzij de Raspberry Pi in zijn hoofd. Robit wil tenminste veertigduizend dollar ophalen in de komende dertig dagen. De Robit-robot kan een aantal handige dingen, zoals fungeren als wekker en kinderen leren programmeren. De mensen achter het project willen dat het apparaatje zowel leuk als functioneel is voor heel het gezin.

Het zal je was niet gaan opvouwen en ook de vaatwasser niet uitruimen, maar het kan wel met je kinderen spelen of op je huis letten wanneer je afwezig bent. Ook kan het video’s maken en Nerf-darts schieten. Daarnaast kun je er ook allerlei spelletjes mee doen en er zelfs mee praten. De goedkoopste optie om aan deze robot te komen is momenteel 349 dollar en het doel is om hem eind dit jaar of begin volgend jaar naar de early adopters op te sturen. Voor meer info kun je terecht op de Indiegogo-pagina van Robit.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.