Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Philips zoekt bèta-testers voor vernieuwde Hue-app

Geschreven door
Geplaatst op18 februari 2016, 9:22 CategorieBediening

Philips heeft op Twitter een oproep gedaan voor bèta-testers die willen helpen met het finetunen van de vernieuwde Hue-app op Android en iOS. Over de huidige Hue-app wordt gezegd dat het een abominabel ding is, dus de community wacht al een tijdje op deze applicatie.

Help de Philips Hue-app te verbeteren in de bèta

Philips heeft een tweet uitgestuurd met daarin de boodschap dat het bedrijf op zoek is naar bèta-testers voor de vernieuwde Hue-applicatie. De testers helpen als het ware de toekomst van de app vorm te geven – ook al heeft de fabrikant de software zelf tot in het oneindige al getest. Toch is het benieuwd naar de feedback vanuit de community, omdat de huidige app als abominabel wordt beschouwd. Het gaat hier echter wel om de laatste loodjes, geeft het bedrijf aan, maar het is toch fijn om als je gebruiker je stem te laten horen.

Heb je dus tijd, zo’n lamp en heb je een smartphone of tablet met tenminste iOS 8.0 of Android 4.4 (of in allebei de gevallen hoger), dan kun je je hier aanmelden voor de bèta. Dat gezegd hebbende: er is maar weinig plek, geeft Philips aan, dus de kans dat je wordt uitgenodigd, zal wellicht klein zijn. Nadat je je hebt geregistreerd via de site, duurt het een paar minuten voordat je een e-mail met verdere instructies ontvangt. Helaas is het op dit moment nog niet te zeggen wat de nieuwe Hue-app biedt en wanneer die zal verschijnen in de app stores.

  • Philips Hue  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.