Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Samsung toont smart home-integratie op 2016-televisies

Geschreven door
Geplaatst op10 februari 2016, 13:04 CategorieBediening

Samsung zal zich in 2016 meer gaan concentreren op de smart home. Het bedrijf zet de televisie in als de belangrijkste hub binnen het slimme huis. Bijna alle 2016-modellen van de nieuwe Samsung-televisies zullen dan ook worden voorzien van SmartThings.

Zie SmartThings van Samsung in actie

Net zoals een aantal andere grote en minder grote fabrikanten zal ook Samsung zich in 2016 meer gaan richten op de smart home. De Zuid-Koreaanse fabrikant vindt de televisie één van de belangrijkste schakels in het slimme huis en rust daarom bijna al zijn nieuwe tv’s in 2016 uit met het SmartThings-platform, waarmee je de slimme producten in huis kunt aansturen. In de onderstaande video geeft het bedrijf een korte presentatie van wat we van het platform mogen verwachten, dat in 2014 werd gekocht.

Zo zien we dat SmartThings een aantal vooraf ingestelde scenario’s zal bevatten, zoals de Away Mode. Wanneer je die modus activeert, dan zullen alle apparaten in huis worden uitgezet. Ook zien we de Cinema mood voorbijkomen. Die modus activeert de soundbar en dimt de lichten in huis, zodat je lekker film kunt kijken. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook je baby in de gaten houden, wanneer je een draadloze camera installeert op zijn of haar kamertje. In de bovenstaande zien we zelfs dat Samsung de voordeur kan openen met de televisie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.