Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Sensor-1 wil de fysieke producten in de smart home beschermen

Geschreven door
Geplaatst op8 februari 2016, 18:36 CategorieAccessoires

Op Indiegogo vind je nu een project van de Sensor-1: een slim apparaatje die de fysieke producten in het (slimme) huis kan beschermen met snelle alerts. Op moment van schrijven is nog maar twee procent van het einddoel beloofd.

Sensor-1: bescherm de fysieke producten in het (slimme) huis

In het huis van de toekomst staat niet alleen gemak centraal, maar ook beveiliging. Nu kun je al een hoop doen met de bestaande methodes, zoals camera’s en andere alarmen, maar er zit altijd een nadeel aan: voordat je weet wat er precies weg is, ben je al wellicht al te veel kostbare tijd kwijt. Dat wil Sensor-1 verhelpen. Dit handige beveiligingsapparaatje, zo groot als een macaroon, leg je bijvoorbeeld bovenop een laptop. Wordt de sensor bewogen, in welke richting dan ook, dan krijg je daar meteen een notificatie van op je smart device.

Ook is het bijvoorbeeld mogelijk dit apparaatje te koppelen aan een Nestcam, die aangaat wanneer je fiets voor de deur gestolen wordt. De mogelijkheden lijken eindeloos, omdat de api vrij verkrijgbaar is. Je kunt dit project nu steunen op Indiegogo, waar nog een twee procent van het doel behaald is (maar het project is op moment van schrijven nog maar net live gegaan). In totaal wil het bedrijf tienduizend dollar ophalen, met nog ruim dertig dagen op de klok. Je kunt vanaf tien dollar al een donatie maken. Voor 79 dollar ontvang je een Sensor-1.

Check hier de Indiegogo-campagne.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.