Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Slaaptrackerplannen van Nintendo voorlopig van de baan

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2016, 10:11 CategorieAccessoires

Ongeveer een jaar geleden presenteerde Nintendo het plan om een slaaptracker uit te brengen, onder een nieuwe tak: Quality of Life. Daar werd aanvankelijk vreemd op gereageerd. Nintendo heeft de plannen nu voorlopig op pauze gezet.

Nintendo wilde een slaaptracker uitbrengen

Iets meer dan een jaar geleden presenteerde Nintendo het plan om een slaaptracker voor in de slaapkamer uit te brengen. Dit plan zou onderdeel zijn van de nieuwe Quality of Life-tak van de Japanse spellenmaker. Echter, nu heeft het bedrijf die plannen voorlopig geannuleerd. Nintendo-directeur Tatsumi Kimishima heeft er het volgende over gezegd.

In regards to the Quality of Life [device], which was not mentioned in any of today’s questions, we do not have the conviction that the sleep-and-fatigue-themed [device] can enter the phase of actually becoming a product. We no longer have any plans to release it by the end of March 2016.

Hoewel de plannen voorlopig dus zijn opgeschort, gelooft de fabrikant en ontwikkelaar er nog steeds in iets te kunnen doen met het Quality of Life-merk. De gamesindustrie heeft al op de ontwikkeling gereageerd en ziet liever dat het bedrijf zich concentreert op spellen en spelcomputers, zoals de aankomende Nintendo NX (projectnaam). Of we in de toekomst een slimme accessoire voor in de smart home gaan zien van de Japanse spellenboer, is op dit moment echter nog onzeker. De merknaam gaat voorlopig nergens heen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.