Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Tittle Light Connected LED Lamp zoekt fundering op Indiegogo

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2016, 14:39 CategorieVerlichting

Fabrikant Spin-R zoekt op dit moment mensen die het project van de Tittle Light willen ondersteunen op het crowdfundingplatform Indiegogo. Dit is een van kleur veranderende lamp die je kunt aansturen vanaf je smartphone.

Dit is de Tittle Light

Op dit moment vind je op het crowdfundingplatform Indiegogo een merkwaardige connected lamp: de Tittle Light. Deze lamp kun je vanaf een app bedienen en is in staat om van kleur te veranderen (check de onderstaande gif). Je kunt de map bemachtigen door een donatie van tenminste 199 dollar te beloven aan de projectleider Spin-R. Dat is omgerekend net meer dan 178 euro en voor dat bedrijf kun je ook al drie Philips Hue-lampen bemachtigen. Maar dit product is voor de mensen die wellicht net even wat anders zoeken.

tittle-rainbow-gif-2

Deze lamp is niet bedoeld als lichtvoorziening in huis, maar meer als een leuke accessoire die je zo nu en dan tevoorschijn haalt. Aan boord zitten 152 led-lampen, die zijn verpakt in een kubusvormig glaswerk. De basis is gemaakt van aluminium. Daarnaast is er een microfoon aanwezig die muziek kan horen en op basis daarvan de kleuren van de lampen kan aanpassen. Ook kun je de gadget de tijd laten weergeven (analoge en digitaal) en kun je zelf ook een tekening tot leven laten komen. Je koppelt het apparaat via WiFi aan je smartphone of pc.

Daarnaast wordt de Tittle Light geleverd met een speciale app, die gebruikers nog veel meer dingen laat doen; zoals bijvoorbeeld patronen instellen. De verwachting is dat de eerste lampen in september van 2016 kunnen worden verzonden. Voor meer informatie kun je terecht op de Indiegogo-pagina van het project. Daar kun je ook in de gaten houden hoeveel dollar het nog nodig heeft om volledig gefinancierd te worden. Op moment van schrijven is 41 procent (meer dan twaalfduizend dollar) binnen, met nog dertig dagen op de klok.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.