Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

TP-LINK toont slimme lampen, camera’s en meer op MWC

Geschreven door
Geplaatst op17 februari 2016, 14:26 CategorieBediening

TP-LINK, bekend van consumenten- en business-netwerkproducten, heeft een aantal nieuwe producten aangekondigd die tijdens MWC 2016 gepresenteerd worden. Het gaat hier om twee camera’s, lampen en nog twee producten.

Dit zijn de nieuwste producten van TP-LINK

TP-LINK, leverancier van consumenten- en business-netwerkproducten, toont op het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona zijn nieuwste smart home-producten. Het gaat om de Smart Plugs HS100 en HS110, de Smart Light Switch HS200, de Smart LED-lampen LB120 en LB130 en de High Definition Day/Night Cloud Camera’s NC450 en NC260. Deze producten moeten gebruikers meer controle geven over het huis van de toekomst, of ze nou thuis zijn of niet, zijn te bedienen met één app en ondersteunen straks veel standaarden.

Smart Plugs HS110/HS100 en Smart Light Switch HS200

Met de TP-LINK Smart Plugs HS110/HS100 en Smart Light Switch HS200 is het mogelijk apparaten op afstand te bedienen en tegelijkertijd inzicht te krijgen in het energieverbruik. De planningsfunctie biedt de mogelijkheid om zelf tijdsschema’s in te stellen waarop de elektronische apparaten aan of uit gaan. Met de afwezigheidsmodus worden verbonden apparaten op verschillende tijdstippen automatisch in- of uitgeschakeld. Hierdoor ziet het huis er bewoond uit, zelfs wanneer er niemand thuis is (net zoals bijvoorbeeld deze lamp kan).

De HS200 Smart Light Switch biedt dezelfde functionaliteiten als de HS110/HS100 Smart Plugs, maar functioneert tevens als een traditionele lichtschakelaar. De HS110/HS100 Smart Plugs en HS200 Smart Light Switch zijn eenvoudig op afstand te bedienen via de gratis Kasa-app voor iOS en Android. Daarnaast zijn de producten ook compatibel met Amazon Echo (helaas is dit product nu nog niet in Nederland verkrijgbaar). Deze stelt gebruikers in staat de aangesloten apparaten via spraakopdrachten te bedienen.

tp-link-plug-schakelaar

Smart LED-lampen LB120 en LB130

De LB120 en LB130 zijn TP-LINK’s nieuwste smart LED-lampen met energiemonitoring. De lampen zijn eenvoudig op het wifi-netwerk aan te sluiten, zonder dat aanvullende hardware of speciale installatie nodig is. Met de lampen is het mogelijk de verlichting van iedere ruimte, zowel in helderheid als in warmte, op afstand aan te passen aan een specifieke stemming of sfeer. De app biedt ook toegang tot andere functies. De planningsfunctie biedt de mogelijkheid om zelf tijdscenario’s in te stellen waarop de lampen automatisch aan- of uit gaan.

De LB130 biedt, naast instelbaar wit licht, ook de mogelijkheid gekleurde verlichting in te stellen. Hierbij kun je kiezen uit diverse RGB-kleuren. Beide LED-lampen beschikken tevens over een energiemonitoring-functie, waarmee je eenvoudig het stroomverbruik kunt bijhouden voor meer inzicht in de energierekening.

tp-link-smart-led

High Definition Day/Night Cloud Camera’s NC450 en NC260

Met de nieuwste High Definition Day/Night Cloud Camera’s van TP-LINK, de NC450 en NC260, is het mogelijk een customized draadloos beveiligingssysteem voor zowel thuis- als zakelijk gebruik op te zetten. Beide cloud camera’s beschikken over onder meer 300Mbps WiFi, high-definition-beelden, geluids- en bewegingsdetectie en night vision. Daarnaast bieden beide modellen de mogelijkheid voor two-way audio streaming. Dankzij de geïntegreerde microfoon en luidspreker kunnen gebruikers horen wat er rondom de camera gebeurt.

De functie voor geluids- en bewegingsdetectie biedt de mogelijkheid om bij een geluid of beweging rondom de camera een melding te ontvangen met een snapshot van de omgeving. Via de gratis app voor Android en iOS, hebben gebruikers toegang tot de camera en kunnen zij met een druk op de knop foto’s maken of video’s opnemen. Hierdoor blijf je altijd verbonden met thuis of kantoor en hoef je geen moment meer te missen. Daarnaast beschikt de NC450 over pan- en tilt-functies die het mogelijk maken om over een groter gebied toezicht te houden.

tp-link-cameras

De nieuwste smart home-oplossingen zijn compatibel met de onlangs geïntroduceerde TP-LINK SR20 Smart Home Router met touchscreen, een alles-in-een router en Internet of Things (IoT) hub met ZigBee en Z-Wave.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.