Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Beddit is een hooggevoelige sleeptracker onder je matras

Geschreven door
Geplaatst op28 maart 2016, 16:49 CategorieSlaapkamer

De Beddit is een hooggevoelige slaapmonitor die je onder je matras legt. De sensoren leggen vervolgens minutieus de kwaliteit van je slaap vast.

149 euro

Beddit kost 149 euro in de Europese winkel van het bedrijf. Daarvoor krijg je een brede band van 75 centimeter lang, die je onder je matras legt. Een kleine bedieningseenheid hangt er uit. De slaapmonitoring begint zodra je erop gaat liggen. Je hoeft geen wearable om je pols te doen of op een andere manier iets aan je lichaam te hebben om de slaapkwaliteit vast te laten leggen.

Beddit 2

App

Via een verbonden app wordt bij het wakker worden getoond hoe er is geslapen: van wanneer tot wanneer, maar ook hoe de hartslag, de ademhaling en de beweging is geweest gedurende de nacht. Alles wordt samengevat in een score van nul tot 100. Je kunt een great night, good night of een ‘ok night’ hebben gehad. En de sensor geeft in dat laatste geval aan op welke tijdstippen het mis ging.

Hartslag en ademhaling

De sensor is volgens Beddit zo  gevoelig, dat zelfs de hartslag en de ademhaling ermee opgevangen kan worden. En alle micro-bewegingen die het lichaam ’s nachts maakt. Gelijktijdig is het volgens Beddit geen probleem als de sensor wordt gebruikt in een bed waar twee personen in slapen, zo lang de band maar wordt neergelegd onder de borstkas van degene die zich wil laten monitoren.

Beddit 3

Apple Watch

Beddit wijst er graag op dat hun slaaptracker de enige is die in Apple Stores wordt verkocht. De slaapband werkt samen met de iPhone, maar ook de Apple Watch. Overigens is er ook gewoon een app voor Android beschikbaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.