Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Brita Infinity: moderne waterkruik met WiFi

Geschreven door
Geplaatst op3 maart 2016, 16:32 CategorieAccessoires

De Brita Infinity lost een probleem op waarvan je niet eens wist dat je hem had: de waterkruik bestelt namelijk automatisch nieuwe filters voor je via Amazon Dash. Deze dienst is helaas niet beschikbaar in Nederland.

Brita Infinity bestelt de waterfilters voor je

Amazon Dash is nog niet beschikbaar in Nederland, maar met smart producten als de Brita Infinity kunnen we er niet meer op wachten. Deze waterkruik lost namelijk een probleem op waarvan je nog niet wist dat je hem had: het bestelt automatisch waterfilters voor je wanneer je die nodig hebt. De kruik kan namelijk bijhouden hoeveel water er door de filter is gegaan en kan, na ongeveer 150 liter, nieuwe bestellen zodat je nooit zonder komt te zitten. Je hoeft er niet eens meer aan te denken: je zet de kruik aan en de rest gaat vanzelf.

De Brita Infinity kost 45 dollar (wat omgerekend 41 euro is) en de filters kosten zes dollar per stuk (5,50 euro). In de waterkruik past ongeveer twee liter, wat goed is voor acht kopjes, en helpt schadelijke stoffen uit het water te filteren. Hoewel een waterkruik die automatisch nieuwe filters bestelt wellicht niet hoog op iedereens lijstje staat qua smart home-producten die je nodig écht hebt, kan het toch voor veel mensen handig zijn die wel eens te meer vergeten de filter te verschonen. Het is niet bekend of de Infinity ook naar Nederland komt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.