Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Google werkt mogelijk aan een eigen Amazon Echo

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2016, 9:14 CategorieBediening

Naar verluidt werkt Google momenteel aan een eigen versie van Amazon Echo, nadat veel mensen hebben aangegeven positief te zijn over het apparaat. De zoekmachinegigant zou hier in het geheim achter de schermen aan werken.

Werkt Google aan een eigen Amazon Echo?

Nadat de uitvoerenden binnen Google hebben gehoord hoe positief mensen zijn over de Amazon Echo, schijnt het bedrijf te hebben besloten zelf ook met een eigen variant op de proppen te willen komen. Dat meldt de website The Information, die aangeeft dat Google hier in het geheim achter de schermen aan werkt. Helaas kan de website, die wel vaker als eerste nieuwe ontwikkelingen binnen de tech-wereld naar buiten brengt, geen details geven op deze Echo-variant, dus weten we ook nog niet wat we ervan mogen verwachten.

Wel zou het team achter de Nest-thermostaat hebben aangegeven mee te willen werken aan dit project, maar die hulp zou zijn afgeslagen door Google. Dit zou de volgende tegenslag voor het bedrijf zijn sinds Google Nest heeft opgekocht. Niet alleen worden nieuwe thermostaten vaker teruggestuurd door het moederbedrijf met de feedback bepaalde features beter uit te werken, ook de smart home-hub Flintstone komt maar niet vooruit. Ondertussen blijft de Amazon Echo aan populariteit winnen, met steeds meer nieuwe functies.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.