Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Met de FRITZ!Fon C5 bedien je de producten in huis

Geschreven door
Geplaatst op4 maart 2016, 10:34 CategorieBediening

AVM heeft bekendgemaakt dat er vanaf nu een nieuwe FRITZ!Fon verkrijgbaar is: de FRITZ!Fon C5. Deze telefoon kan de apparaten in huis aansturen. Ook kun je er natuurlijk mee bellen in goede geluidskwaliteit dankzij HD-telefonie.

FRITZ!Fon C5 nu verkrijgbaar

Terwijl woningen steeds meer voorzien worden van smart home-oplossingen (lees hier welke producten er zoal verkrijgbaar zijn), groeit de vraag naar eenvoudige bediening via één device. AVM introduceert daarvoor de FRITZ!Fon C5. Dit apparaat bundelt telefonie en een smart home-afstandsbediening in één. Met de C5 kun je bellen in HD-kwaliteit – zowel via het internet als de vaste lijn – en krijg je toegang tot functies zoals online radio en e-mailontvangst. Bovendien kun je hem ook als een babyfoon inzetten.

Met deze draadloze telefoon bedien je muziek- en andere smart home-applicaties in je thuisnetwerk, want de C5 is te gebruiken als afstandsbediening binnen het slimme FRITZ!-thuisnetwerk. Zo hoef je niet meer te zoeken naar je smartphone en schakelt heel het gezin lampen aan en uit, die zijn aangesloten op smartplugs en smart home-applicaties. Zo reguleer je met de C5 ook de verwarming. Dankzij de geïntegreerde mediaspeler speel je eenvoudig muziek of foto’s af op de FRITZ!Box of andere mediaopslagapparaten, zoals een Smart TV.

Prijs en beschikbaarheid

De FRITZ!Fon C5 is nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 79 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.