Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Met de Philips Hue White Ambiance word je prettiger wakker

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2016, 15:15 CategorieVerlichting

Philips heeft de Philips Hue White Ambiance aangekondigd. Deze lamp kan slapers helpen met het natuurlijk en geleidelijk aan ontwaken uit hun slaap. Ook kan het geleidelijk gaan dimmen om mensen te helpen vrediger in slaap te vallen.

Natuurlijk in slaap vallen en ontwaken met Philips Hue White Ambiance

Philips heeft de Philips Hue White Ambiance aangekondigd. Deze connected lamp kan geleidelijk feller gaan branden om mmensen te helpen natuurlijk te ontwaken en kan geleidelijk dimmen om mensen te helpen vrediger in slaap te vallen. De lamp kan elke tint van wit licht kan leveren, van koel daglicht (6500 K) tot warmwit (2200 K). Via de Hue-app op je smartphone of tablet of via de Philips Hue Dimmer Switch in de Starter Kit, krijg je toegang tot de lichtrecepten. Ook bevat de app de nieuwe functie ‘routines’.

Deze biedt de ‘ontwaak’-functie die de zonsopkomst nabootst en het lichaam natuurlijk laat ontwaken. De functie ‘ga slapen’ bootst de zonsondergang na en zorgt ervoor dat het lichaam zich klaarmaakt te gaan slapen. Ook is er ‘nachtlicht’: een nieuw lichtrecept dat een laag lichtniveau levert met een minimale hoeveelheid blauw licht, wat de verstoring van de slaapcyclus kan verminderen. Ook kun je prima de sfeer in huis veranderen met de verschillende tinten wit: van zacht en prettig in de huiskamer tot een helder effect in de keuken.

De Philips Hue White Ambiance Starter Kit wordt geleverd met twee lampen (800 lumen bij 4000 K), een Bridge die Apple HomeKit ondersteunt en ook een Philips Hue Dimmer Switch. Dat betekent dat je al je Philips Hue-lampen kunt bedienen via de Philips Hue App op uw smartphone, tablet, Siri-spraakbesturing en Apple Watch. Alle andere bewoners kunnen de draagbare Philips Hue Dimmer Switch gebruiken om de lampen aan en uit te doen of om toegang te krijgen tot de lichtrecepten. Ook werken de lampen met andere apparaten in huis.

Prijs en beschikbaarheid

Philips Hue White Ambiance-lampen zijn verkrijgbaar vanaf voorjaar 2016 en geïntegreerde armaturen zijn vanaf najaar 2016 verkrijgbaar overal in Europa.


€ 137,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Reacties

  1. Lamponline.nl
    19 mei, 2016 om 17:18

    Volgende week wordt officieel de Hue White Ambiance Starterset en losse bulb gelanceerd. Met de HUE White ambiance verlichting kan de witte kleur ingesteld worden van 2200 Kelvin (flame licht) tot 6500 Kelvin (daglicht). De set bestaat uit 2 losse lichtbronnen, de 2.0 Bridge en een dimmer switch, deze set heeft een advies verkoopprijs van € 139,95. De advies prijs van de losse LED lichtbron zal € 34,95 zijn.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.