Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Piper introduceert alles-in-één-device voor thuisbeveiliging

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2016, 16:20 CategorieVeiligheid en beveiliging

Met Piper beheer je je huis dankzij de combinatie van videomonitoring en sensoren die je een berichtje sturen als er iets gebeurt in huis als je weg bent.  Dat kan allemaal vanaf je smartphone of tablet en zonder vast servicecontract of verplichte maandelijkse kosten.

Een veiliger en slimmer huis in een handomdraai met Piper

Fabrikant Piper wil ervoor zorgen dat je huis veilig is en blijft wanneer je niet thuis bent. Dat kan dankzij de combinatie van videomonitoring en sensoren die je direct een berichtje sturen wanneer er iets gebeurt in je huis. Je checkt de beelden vanaf je smartphone of tablet en hebt verder geen vast servicecontract of verplichte maandelijkse kosten. De app die je op je Android- of iOS-apparaat installeert vanuit Google Play of de App Store van Apple, biedt mensen verschillende beveiligingsstanden: thuis, weg of vakantie.

piper-camera

Ben je thuis? Dan moeten de bewegings- en geluidsdetector ervoor zorgen dat niemand ongemerkt naar binnen sluipt. En in geval van een beveiligingsprobleem word je direct gewaarschuwd door de krachtige 105 dB-sirene. Ook als je op je werk of op vakantie bent, of gewoon boodschappen doet, ben je met Piper continu op de hoogte. Dankzij de 180-gradenvideomonitoring houd je elke hoek van je huis in de gaten, en met video-on-demand bekijk je opgenomen of live-video’s op je smartphone of tablet.

De opties voor inzoomen en splitsen – waarmee je tot vier verschillende hoeken van je huis in de gaten houdt – zorgen voor een compleet overzicht van de kamer. En met de audiomogelijkheden in twee richtingen dient Piper ook als video-intercomsysteem voor direct contact met familie of huisdieren. Daarnaast kun je met de Piper-app ook de lichten en apparaten op afstand bedienen, wanneer je de bijbehorende accessoires aanschaft. Ook zijn er  deur- en raamsensoren die meteen een alert sturen bij afwijkende omstandigheden.

Prijs en beschikbaarheid

De Piper-producten zijn verkrijgbaar in zwart en wit, onder andere via de grote webshops in Nederland. De retailadviesprijzen van de Piper-camera’s zijn 199,90 euro (Piper Classic) en 299,90 euro (Piper Night Vision). Stel zelf de juiste combinatie samen met onder meer FOXX Z-Wave-thuisautomatiseringsaccessoires als slimme schakelaars en deur- en raamsensoren voor controle van je huis op afstand.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.