Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Ring onthult eigen zonnepaneel voor beveiligingscamera

Geschreven door
Geplaatst op1 maart 2016, 9:35 CategorieAccessoires

Ring heeft een zonnepaneel onthuld voor de Stick Up Cam die het bedrijf eerder aankondigde. Het zonnepaneel voorziet de camera van de energie die het nodig heeft en kan via de website van de fabrikant besteld worden.

Ring Solar Panel voor de Stick Up Cam

Ring, het bedrijf achter de slimme deurbel Ring Video Doorbell en de beveiligingscamera Stick Up Cam, heeft een nieuw product aangekondigd: de Solar Panel. Dit zonnepaneel is bedoeld voor de Stick Up Cam, die je vrijwel overal kunt plaatsen. De Solar Panel zal de camera van de energie voorzien die het nodig heeft. Net zoals die beveiligingscamera zal ook de Solar Panel worden voorzien van zijn eigen montagebeugel, waardoor je hem bijna overal buitenshuis kunt ophangen. De hoek van het paneel is daarna nog de wijzigen.

Je verbindt de Solar Panel en de Stick Up Cam middels een micro-usb-kabel die de camera met enkele uren zonlicht heeft opgeladen. Die micro-usb-kabel is drie meter lang, waardoor je het paneel niet direct naast de camera hoeft te hangen. Je kunt de Ring Solar Panel nu vooruit bestellen op de website van de fabrikant, waar je ook de eerdergenoemde deurbel en beveiligingscamera kunt vinden. De normale prijs van het zonnepaneel is 49 dollar, maar hij kost nu tijdelijk 29 dollar. Omgerekend in euro’s kom je dan uit op ongeveer 27 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.