Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Deze slimme lamp kan met grote precisie bewegingen meten

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2016, 13:36 CategorieVerlichting

Fabrikant Stack heeft de Classic LED aangekondigd: een slimme lamp met het uiterlijk van een klassiek geval, die kan communiceren met Nest en ZigBee. Uiteraard kun je de lampen ook bedienen met de app voor op je smartphone, voor directe controle.

Slimme lamp Classic LED van Stack

Stack heeft een nieuwe slimme lamp aangekondigd: de Classic LED. Deze lamp kan communiceren met Nest en ZigBee en kan ook direct aangestuurd worden door de smartphone-applicatie. Je kunt deze lampen zelfs gebruiken in combinatie met de oudere versies vanuit die app. En net zoals de oudere versies van deze lamp, is er ook een bewegingsdetector ingebouwd. Maar in tegenstelling tot die oude modellen, maakt de Classic LED gebruik van tomografische signalen die verstoringen kunnen opmeten in verzonden radiofrequenties.

Stack claimt dat de slimme lamp hierdoor veel accurater bewegingen kan meten, zelfs wanneer de lamp is afgedekt met een lampenkap. Het bedrijf is tevens van plan de technologie uit te lenen aan andere producenten, onder de noemer Stack Enabled. Namen als Lunera, Brilia en Plumen hebben zich al aangemeld voor dit programma, dus dat betekent dat we in de toekomst een aantal toffe lampen gaan tegenkomen. Ook werkt de Classic LED met IFTTT en wil de producent ervoor zorgen dat Apple’s HomeKit ook wordt ondersteunt in de toekomst.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.