Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

FlipFlic opent automatisch de jaloezieën

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2016, 15:39 CategorieBediening

Vind je het wel eens vervelend om iedere ochtend je jaloezieën open te moeten draaien en ze ’s avonds weer te moeten sluiten, dan is de FlipFlic waarschijnlijk echt iets voor jou. De slimme controller zorgt namelijk voor het automatisch open en dichtgaan van de zonwering. Het is een compact apparaatje, dat makkelijk te installeren is en zijn werk doet op zonne-energie. Zowel horizontale als verticale jaloezieën kunnen bediend worden met de slimme zonweringsmoter.

Belangrijkste kenmerken van de FlipFlic

Zoals we eerder al schreven, is de FlipFlic dus makkelijk te installeren. Het apparaat kan met één klik en zonder gereedschap aan een bestaande jaloezie worden geklikt. Met zijn sensoren bepaalt het apparaat vervolgens of de jaloezieën moeten worden geopend of moeten worden gesloten. Het slimme apparaat reageert automatisch op verandering van het licht en verandering van de temperatuur.

Daarnaast kun je ook je eigen schema maken, zodat je ’s ochtends met zonlicht wakker kunt worden en de jaloezieën op jouw gewenste tijdstip weer sluiten. Mocht je meerdere FlipFlics hebben, dan kun je ze ook in een groep plaatsen, zodat je ze gelijktijdig kan openen of sluiten. Ook kan de FlipFlic aangesloten worden op Smart Home-platformen zoals ZigBee en Bluetooth LE.

De prijs

FlipFlic heeft zijn project gestart op crowfunding-site Kickstarter. De vroege vogels konden voor 60 dollar de nieuwe eigenaar worden van de handige gadget. Die optie is inmiddels echter uitverkocht. Voor 85 dollar heb je alsnog een FlipFlic. Het is de bedoeling dat de apparaatjes die besteld zijn via Kickstarter in januari 2017 worden verstuurd.

flipflic-jaloezieen-app

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.