Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Het is gedaan met Nest’, aldus vermoedelijke Nest-ingenieur

Geschreven door
Geplaatst op5 april 2016, 9:55 CategorieEnergie

Het schijnt zo te zijn dat een Nest-ingenieur van zich heeft laten horen op het grootste forum, Reddit, van dit moment, waar hij zijn frustraties uitspreekt over het bedrijf. Volgens deze persoon, waarvan de naam onbekend is, is het gedaan met de fabrikant van de slimme thermostaat.

Vermoedelijke Nest-ingenieur: ‘Het is gedaan met Nest’

Waarschijnlijk heeft een Nest-ingenieur zijn frustraties geuit op het forum Reddit. Het is niet bekend wie deze persoon is, omdat die liever anoniem wil blijven, maar volgens de ingenieur is het wel gedaan met het bedrijf achter de slimme thermostaat. Dat heeft alles te maken met de slechte verkoop- en groeicijfers en het feit dat er geen innovaties hebben plaatsgevonden sinds Google de fabrikant heeft gekocht. Er gaat volgens de ingenieur een hoop mis, vooral omdat er overal tijdlijnen op worden geplaatst die niets betekenen.

Want op het laatste momenten komen er dan managers binnen die de boel flink omgooien, die het personeel de schuld geeft en het hen kwalijk nemen dat ze niet meegroeien met de snelle ontwikkelingen. Deze ingenieur zit daarom in veel onnodige vergaderingen. Ook moet hij of zij het team vaak verdedigen, zodat ze niet met bureau’s gaan gooien. Om het allemaal nog erger te maken schijnen personeelsleden te huilen in de badkamers, op de grond in slaap te vallen en zouden er ook huwelijken en andere relaties onder druk staan.

Daar houdt het echter niet bij op, aangezien de ingenieurs Tony Fadell in de gaten houden.

Tony, you can’t hide anything from engineers. We know how many units are actually being sold, how many subscriptions lapse, how many fail or get returned. We know about that time-bomb flaw you ignored so people will have to upgrade. We can see the data in those executive dashboards you think we don’t know about. But go ahead, keep trashing us in public. We dare you to tell everyone just how much of that $340M was due to a simple Dropcam rebrand, and not the thermostats and smoke alarms. Good luck shipping that critical new project after restarting it for the umpteenth time.

Helaas is niet met volle honderd procent zekerheid te zeggen dat deze berichtgeving klopt. Wel is het opmerkelijk dat dit verhaal nu de ronde doet – het moet namelijk ergens vandaan komen. Een voormalige stagiaire van het bedrijf heeft al aangegeven dat de situatie niet zó nijpend is – hoe nijpend dan wel, is niet bekend. Het is in elk geval wel duidelijk dat het achter de schermen niet lekker loopt bij het bedrijf.


€ 214,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 239,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 239,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 128,99

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 109,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 119,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 119,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.