Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Met de Furbo beloon je je hond op afstand met een snoepje

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2016, 12:49 CategorieAccessoires

De Furbo is een camera die in verbinding staat met het internet, die op afstand een hond kan belonen met een snoepje. Het project staat nu op Indiegogo. Op moment van schrijven hebben de bedenkers van het project al bijna het dubbele van het gevraagde bedrag binnengehaald.

De Furbo geeft je hond snoepjes wanneer je er niet bent

Op Indiegogo vind je nu het project Furbo. Dit is een camera die in verbinding staat met het internet die is voorzien van speakers en een microfoon, waardoor je kunt communiceren met je hond. Wanneer je hond zich gedraagt, dan kun je hem of haar ook op afstand een snoepje geven, met een druk op de knop. Het snoepje wordt dan door de kamer geschoten (in tegenstelling tot het soortgelijke product Petzi, die een paar snoepjes neerlegt), waardoor je hond erachteraan moet rennen. Ook kan de camera je op de hoogte brengen wanneer de hond blaft.

De Furbo beschikt over een 720p-camera, met een gezichtsveld van 120-graden. Ook is er tot 4x digitale zoom aanwezig. De video’s bekijk je via de Android- of iOS-applicatie. Er is geen webinterface beschikbaar, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de Nest. Ook beschikt de accessoire over Bluetooth, zodat de camera automatisch wordt uitgeschakeld wanneer je het huis binnenstapt. De verwachting is dat de camera in juli beschikbaar zal zijn, voor een prijs van 239 dollar (210 euro). Check voor meer info de pagina op Indiegogo over dit project.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.