Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Met SmartCook van Whirlpool kan iedereen lekker koken

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2016, 17:42 CategorieKeuken

Whirlpool heeft de SmartCook gepresenteerd: een slimme inductiekookplaat die iedereen in staat stelt lekker en goed voedsel te koken. De slimme kookplaat kan de chef in spe namelijk stap voor stap van aanwijzingen voorzien tijdens het klaarmaken van gerechten.

SmartCook van Whirpool: voor de aspirant chef van morgen

Whirlpool heeft een nieuwe inductiekookplaat gepresenteerd. Een slimme variant, genaamd de SmartCook, die de aspirant chef van morgen nu al helpt met het klaarmaken van de lekkerste gerechten. Dat doet het apparaat door de chef stap voor stap van aanwijzingen te voorzien tijdens het klaarmaken van de gerechten. Naast de plaat zitten namelijk twee aanraakgevoelige schermen. Op het rechter scherm activeer je de assistent-modus, die vervolgens kan helpen met welke olie je moet gebruiken in combinatie met (de dikte van) het vlees.

SmartCook maakt gebruik van de 6th Sense-technologie van Whirlpool en kan, op basis van de informatie die je invoert, de temperatuur beheren, voor de beste resultaten. Je kunt tot acht verschillende soorten pannen op de plaat plaatsen, waar je maar wil – SmartCook bepaalt de temperatuur en het programma voor die specifieke pan. In totaal kent de inductiekookplaat zo’n veertig verschillende programma’s voor verschillende voedselcategorieën en bereidingsmethodes. De prijs en beschikbaarheid zijn helaas nog niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.