Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Philips brengt een grote update uit voor de Hue-apps

Geschreven door
Geplaatst op28 april 2016, 13:10 CategorieBediening

Philips heeft bekendgemaakt een update uit te brengen voor de apps van Philips Hue. Hierdoor moeten de apps er beter uitzien en veel toegankelijker worden. De applicaties zien er nu niet alleen kleurrijker uit, ook zijn de verschillende knoppen nu beter te bereiken.

Download de update voor de apps van Philips Hue

Philips heeft een update uitgebracht voor de apps van Philips Hue. De apps waren eerst een beetje stroef, maar moeten nu niet alleen kleurrijker en moderner, maar ook veel toegankelijker zijn. De verschillende secties zijn verduidelijkt en de knoppen zijn iets groter gemaakt, waardoor je nu gemakkelijker door de apps zou moeten kunnen navigeren. Het is nu veel gemakkelijker lampen te groeperen en aan en uit te zetten. Dat was voorheen ook al mogelijk, maar nu wordt de optie veel beter gepresenteerd dan voorheen het geval was.

Ook er is de nieuwe optie ‘routines’. Hiermee kun je instellen hoe de lampen zich over heel de dag moeten gedragen, met bijvoorbeeld verschillende kleuren. Zo kun je de lampen in de ochtend feller laten branden om goed wakker te worden en in de avond juist zacht, om goed in slaap te komen. Tevens is het mogelijk de lampen automatisch uit te laten schakelen wanneer je van huis bent en aan te laten gaan wanneer je weer thuis komt. Daarnaast is het nu gemakkelijker scenes te maken, die gebaseerd zijn op een geanalyseerde foto.

philips-hue-update

  • Philips Hue


€ 137,95

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.