Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Slimme matras Smarttress verraadt de vreemdganger

Geschreven door
Geplaatst op15 april 2016, 19:32 CategorieSlaapkamer

Durmet is met een gloednieuw matras op de markt gekomen. Het Spaanse bedrijf is op de hoogte van het feit dat vreemdgaan anno 2016 schering en inslag is. Reden genoeg voor het bedrijf om in te grijpen en om een slimme matras te ontwerpen. Het resultaat is de Smarttress. “De eerste matras die bedrog detecteert”, zo wordt het nieuwste hebbeding gepromoot.

Hoe werkt de slimme matras Smarttress?

Als iemand op een verdachte manier gebruik maakt van jouw bed, dan zul je een waarschuwing ontvangen op je mobiele telefoon. De 24 ingebouwde sensoren zorgen ervoor dat vreemde bewegingen worden gedetecteerd. De applicatie bekijkt vervolgens of je thuis bent. Zo niet, dan zal er linea recta een melding verstuurd worden naar je telefoon met een 3D-kaart waarop je kunt zien hoe de Smarttress beweegt.

“Het enige matras dat je 24 uur per dag laat rusten. Comfortabel in de nachten en geruststellend gedurende de dag. Als je partner niet trouw is, dan is je matras dat in ieder geval wel”, zo zien we onder andere terug in onderstaande video. De bijbehorende applicatie voor de Smarttress zal in zowel de App Store als in de Google Play Store te downloaden zijn. Durmet heeft nog geen prijs voor de matras naar buiten gebracht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.