Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Smart home gids introductie: zo maak jij je huis slimmer

Geschreven door
Geplaatst op12 april 2016, 13:33 CategorieAlgemeen

Sinds januari van dit jaar schrijven we op Smarthome Magazine dagelijks over de laatste nieuwtjes op het gebied van slimme huizen. Nu kun je daarmee al een eind komen om je huis een stuk slimmer te maken, maar wij willen je met specifieke cases uitleggen hoe je een huis op meerdere manieren slimmer kunt maken.

Smart home gids

Het kantoor van MCP Network gaat binnenkort verhuizen en dat zien wij als een mooie kans om smart home-cases op te gaan zetten. Dit wil zeggen dat we ons kantoor/huis slimmer gaan maken en per onderwerp uitgebreid uitleggen hoe we dit doen, waarom we dit doen en met welke producten we dit doen. Zie het als een gids en een uitgebreide review van de betreffende producten.

Waar gaan we het over hebben?

Je kunt huizen tegenwoordig zo slim maken als je zelf wilt, zeker als je begint bij de eerste steen. Nu hebben wij deze luxe niet dus willen we een bestaand huis slimmer maken. Dit doen we onder meer met de volgende onderwerpen;

Momenteel zijn we druk bezig met de integratie van een multiroom-audiosysteem dus dit artikel kun je binnen enkele dagen verwachten. Vervolgens gaan we aan de slag met het slimmer maken van de verlichting. Heb je zelf suggesties voor het inrichten van ons smart home of heb je vragen? Laat het dan weten in een reactie onder dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.