Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

‘Amazon Echo-concurrent van Apple is een nieuwe Apple TV’

Geschreven door
Geplaatst op27 mei 2016, 9:13 CategorieBediening

Er is een nieuw gerucht opgedoken over de Amazon Echo-concurrent waar Apple achter de schermen aan zou werken: het kan een nieuwe Apple TV zijn. Dat is de populaire mediaspeler van het bedrijf waar je content naartoe kunt streamen en games op kunt spelen.

Gerucht: Apples Echo-concurrent is een nieuwe Apple TV

Apple zou achter de schermen werken aan een Amazon Echo- en Google Home-concurrent. Er is weinig over dit project bekend. Vandaag is er echter een nieuw gerucht over het apparaat verschenen: het zou namelijk een nieuwe Apple TV kunnen worden. Apple zou dan de populaire mediaspeler aanbieden zoals hij is, met daar bovenop extra functies, vergelijkbaar met de functies van de Echo. De nieuwe Apple TV-speler zou een ingebouwde microfoon en speaker kunnen krijgen, net zoals de Amazon Echo en de Google Home hebben.

Ook zou de Apple TV een flinke integratie hebben met Siri, de digitale assistent van het bedrijf, net zoals Echo voorzien is van Alexa en Google Home van de Google Assistant. Apple zou momenteel ook andere opties overwegen. Zo zou de afstandsbediening van de mediaspeler geüpdatet kunnen worden, waardoor je dat apparaat als een Echo kan gebruiken. Helaas is niet naar buiten gebracht wanneer we een dergelijk product kunnen verwachten en wat zoiets zou kosten. Ook Apple zelf heeft nog niets hierover naar buiten gebracht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.