Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Atari gaat samenwerken met Sigfox en komt met connected apparaten

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2016, 14:13 CategorieAlgemeen

Lange tijd was het stil als het gaat om Atari, maar het bedrijf is plots terug en niet op zomaar een manier. De Amerikaanse producent, die we vooral kennen vanwege zijn arcadespellen en spelcomputers, is een samenwerking aangegaan met Sigfox en gaat zich richten op de markt van Internet of Things.

Connected producten van Atari

Atari heeft de handen ineengeslagen met Sigfox en komt met een gloednieuwe lijn van connected apparaten, zo kunnen we lezen in een persbericht van Atari. Heel veel maakt het bedrijf echter nog niet bekend. Het laat bijvoorbeeld wel weten dat er connected apparaten op de markt gaan komen, maar om wat voor apparaten het gaat, houdt men in het midden. Het aanbod moet volgens het persbericht in ieder geval gaan variëren van zeer eenvoudig tot zeer geavanceerd. Daarbij kunnen we producten in de categorieën huis, dieren, lifestyle en veiligheid verwachten.

Met Sigfox lijkt Atari wel een goede partner gestrikt te hebben. Het Franse bedrijf bouwt draadloze netwerken. Netwerken van Sigfox zijn al in achttien landen te vinden. Ook behoren ruim 7 miljoen apparaten tot het netwerk van het bedrijf. Het is in de komende maanden afwachten met wat voor producten Atari en Sigfox op de markt komen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.