Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Camerabeveiligingssysteem CleverLoop medio mei te koop

Geschreven door
Geplaatst op9 mei 2016, 14:58 CategorieVeiligheid en beveiliging

Cleverloop is een camerabeveiligingssysteem dat slim genoeg is om te leren wat normaal is en consumenten alleen attent maakt op iets buitengewoons. Het systeem is vanaf medio mei te koop in Nederland voor een adviesverkoopprijs van 329 euro.

Dit is Cleverloop

Cleverloop is een camerabeveiligingssysteem dat slim genoeg is om te leren wat normaal is en consumenten alleen attent maakt op iets buitengewoons. Het beveiligingssysteem is verkrijgbaar met high definition wifi-camera, voor zowel binnenshuis als buitenshuis en de fabrikant meldt dat het gemakkelijk te installeren is. Je kunt ervoor kiezen dit systeem in je eigen huis of appartement te gebruiken, maar kunt het pakket ook inzetten als (extra) beveiliging voor je kantoor of voor kleine bedrijven. Het pakket bevat een aantal features.

Cleverloop biedt consumenten zelflerend systeem aan, met HD-video’s, audio die zowel ontvangen als verzonden kan worden, nachtzichtfunctionaliteit en gratis video-opslag in de cloud, altijd en overal. Het systeem minimaliseert de valse alarmen met een unieke leeralgoritme van datgeen wat ongebruikelijk is ten opzichte van wat alledaags is. Met een beetje training kan het een kat of bewegende boom onderscheiden worden van een mens, dus de volgende keer dat uw telefoon een push melding geeft, weet je dat het iets ongebruikelijks is.

Prijs en beschikbaarheid

Het CleverLoop-systeem is medio mei beschikbaar in Nederland en te koop via diverse verkooppunten en online voor een adviesprijs vanaf 329 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.