Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Deze spiegel kan helpen bij op doen van make-up

Geschreven door
Geplaatst op18 mei 2016, 9:15 CategorieAccessoires

Slimme spiegels zijn geen nieuwe producten meer, maar een spiegel die kan helpen bij het op doen van make-up is wel nieuw – zeker voor 400 dollar. Maar dit slimme apparaat kan je wel laten zien hoe je er op verschillende locaties uitziet.

Sensor Mirror Pro Wide-View helpt je met je make-up

De mensen die dagelijks met make-up te maken krijgen, weten dat hun creatie er anders uit kan zien met ander licht. Dat probleem is wellicht te verhelpen met kennis en inzicht, maar een accessoire die laat zien hoe je er precies uit zult komen te zien, is in sommige gevallen welkom. Dat is precies wat deze slimme spiegel, de Sensor Mirror Pro Wide-View, doet. Je kunt de spiegel koppelen aan je smartphone middels een speciale applicatie, waarmee je het licht op je gezicht kunt aanpassen en kunt zien hoe je er, bijvoorbeeld, in de metro uitziet.

Zo zijn er nog enkele standen beschikbaar. Je kunt ook checken hoe je make-up oogt op kantoor of in de gym. Standaard zal de spiegel ingesteld staan op natuurlijk zonlicht, waardoor je in elk geval een algemene beeld van je eigen gezicht zult hebben. De Sensor Mirror Pro Wide-View is geen goedkope accessoire voor in je smart home, aangezien het apparaat 400 dollar kost in de Verenigde Staten. Daardoor zullen de meeste mensen voorlopig nog even een goed verlicht plekje gaan opzoeken in hun eigen bad- of slaapkamer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.