Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Knocki maakt ieder oppervlak slim

Geschreven door
Geplaatst op18 mei 2016, 14:17 CategorieBediening

Knocki is het apparaat dat ervoor kan zorgen dat ieder oppervlak slim wordt op de manier zoals jij dat wilt. Het bedrijf achter het apparaatje hoopte 35.000 dollar op te halen met zijn project op Kickstarter, maar heeft met nog 44 dagen te gaan al bijna 200.000 dollar in de wacht gesleept.

Kloppen met Knocki

Knocki zorgt ervoor dat je voortaan niet meer op hoeft te staan om de lichten aan te zetten of om de koffiezetter alvast te starten. Het apparaat herkent namelijk klopsignalen. Als jij instelt dat je iPhone gezocht moet worden als je twee keer op de keukentafel klopt, dan zal Knocki ervoor zorgen dat dat ook daadwerkelijk gebeurt. Je kunt zelf instellen welk oppervlak en welk aantal kloppingen welk resultaat moet opleveren. Zo zou je dus de lampen aan en uit kunnen zetten door op de muur te kloppen en de televisie aanzetten door op de tafel te kloppen.

Knocki werkt gewoon via Wi-Fi. “Wat het apparaat kan doen, wordt alleen gelimiteerd door je eigen fantasieën”, zo laten de makers van Knocki weten. Ook werkt het klop-apparaat met steeds meer slimme producten. Zo kun je hem onder andere al gebruiken met Nest, Philips Hue, Lifx, Smart Things en IFTTT.

De prijs en beschikbaarheid van Knocki

Via Kickstarter is het op het moment van schrijven nog mogelijk om voor 69 dollar de eigenaar te worden van een Knocki. Het is de bedoeling dat het apparaatje dan in december 2016 geleverd zal worden. Het bedrijf levert ook in Nederland en België. De retailprijs zal 99 dollar gaan bedragen. Binnenkort verschijnt ook de bijbehorende applicatie.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.