Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Netatmo Connect moet smart home nog slimmer maken

Geschreven door
Geplaatst op31 mei 2016, 7:40 CategorieBediening

Een van de startups die hard aan de weg timmert als het gaat om een smart home, is Netatmo. Het Franse bedrijf is nu naar buiten gekomen met een nieuw ontwikkelaars platform: Netatmo Connect. Daarbij kunnen ontwikkelaars aan de slag om software te creëren om een slimmer huis te krijgen. Ook kunnen zij zo verbinding maken met producten van Netatmo. Het ontwikkelaars platform is onder te verdelen in drie categorieën.

Netatmo Weather

Een van de populairste producten van Netatmo is zijn weerstation. Zelfs AccuWeather maakt gebruikt van die data om zijn weersvoorspellingen te doen. Met het Netatmo Weather-programma kunnen ook andere ontwikkelaars aan de slag met de weerinformatie van Netatmo om ideale apps te kunnen ontwikkelen met bijvoorbeeld juiste weersvoorspellingen.

Netatmo Smart Home

De tweede categorie van Netatmo Connect is Netatmo Smart Home. Daarbij moet het mogelijk worden om interacties met Netatmo producten te creëren om zo aan een slimmer huis te kunnen bouwen. Om dat te kunnen bereiken is Netatmo samen gaan werken met IFTTT (If This Then That).

Netatmo Enterprise

Last but not least wil Netatmo er ook zijn voor bedrijven. “Een makkelijk weg naar een innovatieve klantenservice, aangedreven door big data”, valt te lezen op de website van Netatmo onder het kopje Enterprise. In samenwerking met Engie is het de bedoeling dat grote hoeveelheden klantengegevens verwerkt en geanalyseerd gaan worden.

Tegelijkertijd met het nieuwe ontwikkelaars platform heeft Netatmo ook een competitie uitgeschreven waarbij het de bedoeling is dat iedereen die een app kan creëren mee kan doen aan de competitie. Inzendingen kunnen tot 1 juli gedaan worden, waarna de winnaar op 15 juli bekend wordt. Mocht je als winnaar uit de bus komen, dan ga je er vandoor met een goedgevulde goodiebag met Netatmo-producten.


€ 135,15

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 149,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.