Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Samsung brengt Family Hub op de markt en maakt prijzen bekend

Geschreven door
Geplaatst op6 mei 2016, 8:53 CategorieHuishoudelijke apparaten

Drie maanden nadat Samsung zijn slimme koelkast aankondigde op de CES, heeft het bedrijf zijn Family Hub officieel op de markt gebracht. Ondanks dat eerder niet bekend was of de kast ook buiten Korea verkocht zou worden, wist Sam Mobile op donderdag te melden dat de koelkasten vanaf nu verkocht worden in de Verenigde Staten.

De prijs van Samsungs Family Hub

Het eerdergenoemde medium weet ook gelijk de nodige prijzen naar buiten te brengen. Zo kost de goedkoopste uitvoering van de slimme koelkast 5600 dollar. Mocht je gaan voor een diepere variant of een andere kleur, dan tel je 6000 dollar neer. Een heel verschil dus met een normale koelkast, maar dan ben je er ook zeker van dat je de beschikking krijgt over een heleboel handige functies.

samsung koelkast

Met de Family Hub heb je er namelijk echt een hulp in het huishouden bij. Zo kun je met de Family Hub van Samsung onder andere de voorraad beheren, de voorraad aan laten vullen, het bederven van voedsel voorkomen en inspiratie krijgen om een heerlijke maaltijd op tafel te kunnen zetten. Ook kun je de koelkast gebruiken om via het 21,5 inch touchscreen notities achter te laten of foto’s te delen.

Wil je meer lezen over de mogelijkheden van de slimme koelkast? Neem dan ons uitgebreide artikel over wat de slimme koelkast is en kan eens door.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.