Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Samsung laat features van de Family Hub zien in video

Geschreven door
Geplaatst op11 mei 2016, 9:53 CategorieHuishoudelijke apparaten

Samsung heeft een video uitgebracht waarin de fabrikant laat zien wat de mogelijkheden zijn van de Family Hub, de slimme koelkast van het bedrijf die nu in de Verenigde Staten te koop is. Het is nog niet duidelijk of het huishoudelijke apparaat ook naar Nederland zal komen.

Check de video over de Family Hub

Onlangs heeft Samsung de Family Hub uitgebracht in de Verenigde Staten, nadat niet eerder duidelijk was of de koelkast ook naar het westen zou komen. Momenteel is het nog onduidelijk of we het huishoudelijke apparaat ook in Nederland kunnen verwachten. De onderstaande video laat in elk geval zien wat we momenteel mislopen. Dankzij een camera in de koelkast en een groot 21,5″-touchscreen aan de voorkant, kan iedereen precies zien wat er nog gedaan moet worden, gehaald moet worden en wat er al aanwezig is in de koelkast.

De beelden zijn wellicht wel net even overdreven, maar ze geven wel een indruk van wat je van een slimme koelkast mag verwachten. Het besturingssysteem van de Family Hub is overigens Tizen, een OS waar Samsung veel in heeft geïnvesteerd. Zo vinden we dat systeem niet alleen terug in de smart home-producten van het bedrijf, ook komen we het tegen op smartwatches en smartphones. In de Verenigde Staten kost de koelkast 5600 tot 6000 dollar (4917 tot 5267 euro). Check de bovenstaande beelden voor een goede indruk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.