Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Slimme airconditioner Noria is de oplossing voor de warme dagen

Geschreven door
Geplaatst op9 mei 2016, 14:43 CategorieHuishoudelijke apparaten

Nu we de afgelopen dagen al hebben mogen genieten van het warmere weer, zullen hier en daar ook alweer de eerste mensen klagen over hitte. De slimme airconditioner Noria biedt binnenkort mogelijk dé oplossing. Een start-up uit Philadelphia heeft op Kickstarter namelijk een project geplaatst en hoopt daarmee voldoende geld binnen te halen om de volgende stap te kunnen zetten.

De slimme airconditioner Noria

Noria wordt aangeprezen als de eerste raam airconditioner die volledig is gemaakt met de consument in het achterhoofd. Noria is smaller en minder hoog dan gewone airconditioners. Daardoor behoud je ook gewoon voldoende zicht naar buiten toe. Daarnaast is Noria slim. Met Android en iOS kunnen gebruikers het apparaat van afstand besturen. Ook kunnen zij ervoor kiezen om een schema op te stellen voor de airconditioner om stroom te kunnen besparen.

Daarnaast laat het bedrijf achter de slimme airconditioner weten dat je geen bodybuilder hoeft te zijn om het apparaat te installeren. Waar je normaal lange tijd met een zwaar apparaat in je handen staat voordat de airconditioner eindelijk is geïnstalleerd, is dat in het geval van Noria binnen no-time geregeld. Daarnaast kun je het apparaat ook makkelijk wegschuiven onder je bed als je hem niet meer nodig hebt. Zodra de slimme airconditioner eenmaal aan staat, schijn je hem ook amper te horen.

De prijs en beschikbaarheid

De slimme airconditioner van Noria is momenteel via Kickstarter te bestellen voor 299 dollar. Het is de bedoeling dat het apparaat dan in maart volgend jaar geleverd wordt. Het is wel nog even afwachten of Noria ook naar Nederland komt. Op dit moment kan het bedrijf slechts levering in de Verenigde Staten en Canada garanderen. Het doel waar Noria op ingezet heeft op de crowdfunding-site, is overigens allang behaald. Het bedrijf hoopte op 250.000 dollar, maar staat inmiddels al op bijna 500.000 dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.