Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

GlareSmile poetst je tanden in tien seconden

Geschreven door
Geplaatst op26 juni 2016, 22:57 CategorieBadkamer

De GlareSmile is een nieuwe elektrische tandenborstel die in weinig lijkt op wat er in je badkamer staat, hangt of ligt. In plaats van een roterend of trillend borsteltje, zijn er drie rolborstels die je tanden in tien seconden schoonmaken.

Poetsbeurt van tien seconden

Tien seconden, zo lang duurt een poetsbeurt slechts, in plaats van de gebruikelijke twee minuten die tandartsen wereldwijd voorschrijven. De drie roterende rolborsteltjes, die ook in een kindermaat zijn te verkrijgen, werken samen om alle kiezen en tanden in één beweging van links tot rechts grondig schoon te maken. Dat duurt vijf seconden. Dan nog even de onderkaak, nog eens vijf seconden. En dan kun je weer leukere dingen gaan doen.

Aanraakscherm en usb-poort

De GlareSmile is bijzonder vanwege nog een paar andere functies. Hij wordt opgeladen via een usb-stekker. Die kan ook aan een computer worden gehangen, waarna informatie over de poetsbeurten inzichtelijk wordt. Is iemand er een vergeten, dan zal de tandenborstel dat op die manier onthullen. De tandenborstel is in de brede steel voorzien van een aanraakscherm met functies. Zo kan de poetsgevoeligheid bijvoorbeeld worden ingesteld.

Zonnepaneeltje

De usb-tandenborstel wordt voorts geleverd met een klein zonnepaneel. Zo kan de GlareSmile met zonne-energie worden opgeladen.

Voor de nieuwe tandenborstel loopt een crowdfundingactie op Kickstarter. Het geld is al bij elkaar, dus het zal binnenkort op de markt komen. De GlareSmile gaat 150 euro kosten. In het filmpje hieronder is te zien hoe de tandenborstel werkt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.