Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Interpolis en HomeWizard komen met ThuisVeilig pakket

Geschreven door
Geplaatst op9 juni 2016, 15:53 CategorieVeiligheid en beveiliging

HomeWizard heeft de handen ineen geslagen met Interpolis en is tot een oplossing gekomen om huizen veiliger te kunnen maken. Het ThuisVeilig pakket is het idee dat uit de hoge hoed is gekomen van beide partijen. Het pakket bestaat uit een watermelder, een LED lamp, een slimme rookmelder en een HomeWizard link. Alle producten zijn via het laatstgenoemde product te koppelen aan een applicatie en zo van afstand in de gaten te houden.

Het ThuisVeilig pakket van Interpolis en HomeWizard werkt vlekkeloos samen met een gloednieuwe app die ook gelijk is gelanceerd en de naam ThuisVeilig heeft meegekregen. Via de applicatie kun je niet alleen in de gaten houden of er sprake is van een rookmelding of watermelding, ook kun je je LED lamp regelen via de applicatie. Zo kun je onder andere van afstand met de kleurtemperatuur spelen. Ook kun je instellen dat je berichten krijgt zodra er rook of water wordt gedetecteerd.

De prijzen van het ThuisVeilig pakket

Interpolis heeft ervoor gekozen om het complete pakket gratis beschikbaar te stellen voor klanten die tussen 1 juni 2016 en 31 december 2016 een woon- en inboedelverzekering bij hun afsluiten via de Rabobank. Mocht je dat gedaan hebben, kun je het pakket aanvragen. Mocht je al de beschikking hebben over een pakket, dan kun je dat pakket ook uitbreiden. In dat geval betaal je €38,75 voor een watermelder, €49,95 voor een rookmelder en €19,75 voor een LED lamp.

 • ThuisVeilig

 • Delen:

Reacties

 1. Schoofs
  10 juni, 2016 om 20:17

  Hallo,
  Waarom moeten bestaande klanten hier voor betalen . Zijn al meer 30jaar klant bij Interpolis . Doe ook iets voor bestaande klanten terug !!!!

  • Hoeijmakers
   07 juli, 2016 om 9:09

   Helemaal mee eens. Altijd alle focus op Nieuwe sales maar bestaande -loyale klanten worden overgeslagen.

 2. aoo
  19 augustus, 2016 om 14:58

  Klopt echt heel frustrerend. Nieuwe klanten krijgen dit set en hierdoor ook nog eens een korting op de premie! Dus dubbel voordeel. (kijk naar ZLM die denkt iig aan bestaande klanten)!
  Je kan wel korting krijgen op de premie als je een politiekeurmerk hebt. Maar ik heb het uitgezocht en de kosten om dit keurmerk te krijgen zijn duurder dan de korting.

  • Akko
   22 oktober, 2016 om 23:19

   Maak je maar niet druk. Ik heb het pakket wel ontvangen, en in mijn enthousiasme direct uitgebreid met een paar lampen, maar het systeem werkt niet. Na 5 weken is de technische dienst er nog niet uit en gaat de hele handel woensdag mee met Van Ganzewinkel. Lang leve het ‘klik-aan, klik-uit’ systeem, te verkrijgen bij elke goede bouwmarkt.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.