Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Marmitek introduceert twee nieuwe deurintercom systemen

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2016, 19:14 CategorieVeiligheid en beveiliging

Marmitek heeft zijn assortiment uitgebreid met een tweetal nieuwe, draadloze deurintercom systemen. Met het systeem hoef je voortaan nooit meer op te staan en naar buiten te kijken om te zien wie er voor jouw deur staat. Ook hoef je in principe niet meer op te staan om de deur te openen.

De Marmitek Doorphone 170 en de Video Doorphone 210

Zowel de Marmitek Doorphone 170 als de Video Doorphone 210 is volledig nieuw. Met het eerstgenoemde apparaat kun je voortaan overal in huis de deurbel horen gaan. Daarnaast heb je daarmee direct de beschikking over een intercom, waardoor je overal in huis kunt praten met de persoon die voor de deur staat. Tevens kun je ervoor kiezen om een optionele elektrische deuropener te bestellen, waardoor je voortaan ook niet meer op hoeft te staan om de deur te openen.

De Marmitek Video Doorphone 210 gaat nog een stap verder dan het eerdergenoemde intercomsysteem. Zo kun je daarmee niet alleen horen wie er voor je deur staat, maar ook zien. In de intercom zit namelijk een kleurencamera ingebouwd. Ook wanneer er is aangebeld wanneer je niet thuis was, kun je later terugzien wie er aan de deur stond. Van de laatste tien bezoekers wordt een foto bewaard.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe, draadloze intercomsystemen van Marmitek zijn op dinsdag 21 juni gelanceerd en zijn vanaf die dag ook direct te bestellen. De Marmitek Doorphone 170 gaat over de digitale toonbank voor 129,95 euro, terwijl de variant met camerafunctie voor 189,95 euro te bestellen is. Het pakket bestaan uit een handset, een deur unit, een oplader en een gebruiksaanwijzing.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.