Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Met The Barisieur wekker is wakker worden een plezier

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2016, 13:24 CategorieSlaapkamer

Liefhebbers die in de ochtend graag een kopje thee of koffie drinken, lijken binnenkort zeker The Barisieur aan te moeten schaffen. De wekker zorgt ervoor dat er eerst een kopje thee of koffie wordt gezet alvorens je wakker wordt gemaakt door het alarm. Het bedrijf achter The Barisieur is een project gestart op Kickstarter om de wekker daadwerkelijk op de markt te kunnen brengen.

Hoe werkt The Barisieur?

The Barisieur zorgt ervoor dat je heerlijk wakker kunt worden met de geur van vers gezette koffie of thee en met het geluid van borrelend water. Een inductieplaat verwarmt het water. Je kunt zelf instellen op welk tijdstip je gewekt moet worden. In principe moet het alarm ingesteld worden op het apparaat zelf, maar mocht het bedrijf voldoende geld binnenkrijgen, dan wil het ook aan de slag met een applicatie voor iOS en Android zodat je gewoon vanaf je smartphone of tablet in kunt stellen hoe laat je gewekt moet worden. Dat loopt dan via Bluetooth.

The Barisieur 2

Prijs en levertijd van The Barisieur?

Momenteel is de wekker alleen te koop via Kickstarter. Daarbij zijn de nodige aanbiedingen al uitverkocht. Mocht je toch nog je slag willen slaan, dan kun je The Barisieur aanschaffen voor 265 dollar, omgerekend zo’n 335 euro. Het is de bedoeling dat de wekker in juni 2017 wordt geleverd. Het bedrijf achter de wekker geeft ook korting als je meerdere wekkers in één keer bestelt. De retailprijs gaat zo’n 340 pond, omgerekend ongeveer 430 euro, bedragen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.