Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Nest krijgt meer weergaveopties voor zijn ruststand

Geschreven door
Geplaatst op15 juni 2016, 10:28 CategorieEnergie

Nest heeft aangegeven dat eigenaars van de derde generatie van de slimme thermostaat meer weergaveopties tot hun beschikking hebben. Er is namelijk een update beschikbaar voor het apparaat, die je nu kunt downloaden.

Meer weergaveopties voor Nest (derde generatie)

Nest heeft vandaag een update uitgebracht voor de derde generatie van de Nest. Er worden nieuwe schermen toegevoegd aan de functionaliteit Afstandsweergave. Met Afstandsweergave laat de thermostaat het scherm oplichten wanneer die een bewoner ziet. Kon Afstandsweergave eerst alleen nog de doeltemperatuur en een analoge of digitale klok weergeven, vanaf vandaag wordt een software-update uitgerold die ook de huidige kamertemperatuur en het weer weergeeft. Ook is er een geanimeerd scherm met info over het weer.

Het enige wat je hoeft te doen voor het instellen van de nieuwe schermen, is naar Beeldscherminstellingen te gaan op je thermostaat en je voorkeur aan te geven. Overigens is ook de Energiegeschiedenis-schermen op de Nest Thermostat aangepast. Nu komt het meer overeen met wat je ziet in de Nest-app. De thermostaatmaker heeft nog wel benadrukt dat het enkele weken kan duren voordat de update bij iedereen is aangekomen. Desondanks is het toch al goed om te weten wat je van de update kunt verwachten wanneer die eenmaal binnengekomen is.


€ 235,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 235,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 239,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 89,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 99,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 99,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 94,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 99,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 99,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.