Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Netatmo’s Tags geven Welcome-camera ogen in achterhoofd

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2016, 10:04 CategorieVeiligheid en beveiliging

Smart home-fabrikant Netatmo heeft Tags aangekondigd. De Tags synchroniseren data met de Welcome-camera die eerder al werd aangekondigd. Je kunt de accessoires tot 79 meter afstand ophangen van die camera en bevestigen aan ramen en deuren.

Netatmo’s Tags geven Welcome-camera ogen in achterhoofd

Netatmo, een fabrikant van smart home-camera’s, heeft Tags aangekondigd. Tags zijn accessoires voor de eerder aangekondigde Welcome-camera van hetzelfde bedrijf, die je op ramen en deuren kunt bevestigen. Je kunt ze tot 79 meter van die camera gebruiken door het huis, waardoor je een veiliger gevoel kunt creëren. Die Tags synchroniseren hun data namelijk met de camera. Daarnaast zijn de accessoires waterdicht (zodat je de ramen en deuren gewoon open en dicht kunt doen) en kun je alle data bekijken met de Netatmo-app.

In die applicatie, beschikbaar op Android en iOS, kun je ook zien of de sensor bewogen is of niet. De Netatmo Tags zijn nu te koop in de Verenigde Staten; onduidelijk is nog of de producten ook naar Europa komen. Waarschijnlijk wel, omdat de Welcome-camera hier ook te koop is (voor een bedrag van ongeveer 200 euro). De Tags kosten honderd dollar voor een pakket van drie stuks. Daarnaast is er een integratie met Dropbox aanwezig. De video’s die de camera maakt kun je nu dus ook direct opslaan binnen die cloudopslagdienst.


€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 159,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 179,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 149,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 149,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 149,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.