Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Sitecom breidt aanbod uit met Wi-Fi Home Cam Dome

Geschreven door
Geplaatst op9 juni 2016, 14:37 CategorieVeiligheid en beveiliging

Sitecom heeft zijn assortiment uitgebreid met een gloednieuwe IP-camera. Via een persbericht laat het bedrijf weten de Wi-Fi Home Cam Dome toegevoegd te hebben aan zijn aanbod. Het is de bedoeling dat de camera aan het plafond wordt gemonteerd. Zodra het apparaat is geïnstalleerd kun je je huis of kantoor in HD-kwaliteit in de gaten houden.

De Sitecom Wi-Fi Home Cam Dome

Met de nieuwe IP-camera van Sitecom heb je nooit meer last van korrelige beelden, zelfs ’s nachts niet. De camera beschikt namelijk over een scherpe HD-kwaliteit waardoor je via je smartphone dus vlekkeloos in de gaten kan houden of alles in huis wel klopt. Ook beschikt de camera over een nachtzicht-functie tot tien meter. Gezien het feit dat de beelden ook worden opgeslagen op het meegeleverde SD-kaartje van 8GB, kun je er ook voor kiezen om de beelden later terug te kijken. Daarnaast zit er in de Wi-Fi Home Cam Dome een microfoon verwerkt. De camera werkt overigens ook vlekkeloos samen met Google Drive, zodat je een back-up van de beelden ook daar kunt bewaren.

De MyCam applicatie

Om de beelden live te kunnen bekijken, is het van belang dat de camera verbonden is met het Wi-Fi-netwerk en dat de MyCam-applicatie geïnstalleerd staat op bijvoorbeeld een smartphone of tablet. Om de applicatie te linken aan de camera, moet de QR-code gescand worden. Vanaf dat moment kun je alles volgen. Ook zorgt de applicatie voor meldingen, waarbij je zelf aan kunt geven welke pushmeldingen je wel wilt ontvangen en welke niet. Tevens kun je kiezen om gebruik te maken van bewegings- en geluidsmeldingen. De app werkt met zowel iOS als Android.

Sitecom Wi-Fi Home Cam Dome 2

Prijs en beschikbaarheid

Sitecom heeft nog niet naar buiten gebracht wanneer de nieuwe IP-camera te bestellen zal zijn. Wel heeft het bedrijf alvast een adviesprijs naar buiten gebracht. Zo wordt in het persbericht gerept over 199,99 euro.

  • MyCam
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.