Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Trainerbot is de slimme oplossing voor tafeltennisliefhebbers

Geschreven door
Geplaatst op20 juni 2016, 14:41 CategorieAlgemeen

Trainerbot is de slimme oplossing voor liefhebbers die graag aan een potje tafeltennis doen, maar niet altijd de juiste partner tot hun beschikking hebben. Deze slimme ping pong robot kan jou overal en altijd van dienst zijn. Om het apparaat op de markt te kunnen brengen, is het bedrijf achter de robot een Kickstarter-project gestart.

De Trainerbot

Mocht jij ook regelmatig het probleem hebben dat sommige partners veel te sterk zijn om tegen te spelen, terwijl andere juist nog hard aan het leren zijn, dan is de Trainerbot dé oplossing. Het apparaat is aan te sturen via de applicatie en daarmee kun je zelf aangeven hoe de Trainerbot de ping pong ballen moet schieten. Zo kun je onder andere aangeven waar op de tafel de bal moet belanden, hoe vaak er ballen geschoten moeten worden en kun je zelfs instellen welke slag je graag wilt oefenen. Tevens kun je eigen oefeningen programmeren en kun je op de applicatie tutorials bekijken om ervoor te zorgen dat je nog beter kunt worden in tafeltennissen. Vanwege zijn lage gewicht (1,2 kilogram), is het apparaat ook makkelijk mee te nemen.

De prijs

Liefhebbers die graag aan de slag willen met een Trainerbot, zullen wel nog even geduld moeten hebben. Op dit moment kun je het bedrijf via Kickstarter steunen en alvast een Trainerbot als Super Early Bird aanschaffen voor 329 dollar. In dat geval krijg je één robot, een oplader en dertig ping pong balletjes. Het is de bedoeling dat het apparaat dan in maart 2017 geleverd wordt. Het streefbedrag waar men op gemikt had om de robot te kunnen produceren, was overigens 80.000 dollar. Op het moment van schrijven is de Trainerbot al dik over de 140.000 dollar heen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.