Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van smart home-producten

Velux-producten worden geschikt voor Apple HomeKit

Geschreven door
Geplaatst op21 juni 2016, 8:56 CategorieBediening

De Velux Groep heeft bekendgemaakt dat het bedrijf van haar producten compatibel zal maken voor de Apple Homekit, een populair smart home-protocol. Apple HomeKit, die nu ook zijn eigen app heeft, biedt een simpele en veilige manier om apparaten in huis aan te sturen vanuit de palm van je hand.

Velux Groep en Apple HomeKit

Tijdens WWDC 2016, een jaarlijkse presentatie van Apple, is bekendgemaakt dat de Velux Groep een aantal van haar producten compatibel zal maken voor de Apple Homekit. Apple HomeKit, die nu ook zijn eigen app heeft, biedt een simpele en veilige manier om apparaten in huis aan te sturen. Met het binnen de woning brengen van ‘internet of things’ gelooft de Velux Groep dat home automation via internet van cruciaal belang is voor de toekomstige ontwikkeling van de bouwsector en andere sectoren die producten voor in huis verkopen.

Aangezien gezondere huizen nu belangrijker zijn dan ooit voor consumenten, wat ook blijkt uit de Healthy Homes Barometer 2016 van de Velux Groep, gelooft het bedrijf dat slimme huizen meer mensen de gelegenheid zullen geven om de kwaliteit van hun huis te verbeteren. Daarnaast is het bedrijf van mening dat dat dit een geweldige kans is om slimme technologie voor thuis een integraal onderdeel te laten worden van de toekomstige ontwikkeling van gezonde en efficiënte huizen. De eerste producten verschijnen binnen een jaar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.